top of page
  • Facebook
  • Instagram

Få mer livslyst?

Er du en som har for vane å våkne om morgenen og umiddelbart lure på hva det er å grue seg til i dag? Eller våkner du sliten og trøtt og bare lengter tilbake til søvnen? Kanskje spretter du opp og setter igang med aktiviteter, allerede litt stresset over alt som skal GJØRES? Eller våkner du glad og fornøyd?

Selv kan jeg svare ja til alle disse spørsmålene. Jeg har kanskje erfart oftest den å være litt nedfor og uglad idet jeg våkner. Daglig morgenmeditasjon gjør underverker! 
-Meditasjon er mitt bidrag til verdensfreden, har jeg også begynt å si. Jevnlig meditasjon (helst daglig) bidrar til at sinnet faller til ro. Din sinnstilstand bidrar til hvordan andre har det. Er du i harmoni med deg selv, "smitter" det. Slik kan vi faktisk bidra til å spre ro, harmoni og glede. Men det må gjøres! Det er ikke nok å tenke på det... Mange har aldri meditert, eller syns det er vanskelig å gjøre alene. Derfor tilbyr jeg guidet online meditasjon. Å meditere sammen med andre hjelper oss over denne kneika . I 2014 gjenopptok jeg den daglige meditasjonspraksisen min. Erfaringen er stadig mer ro, mer glede, mer overskudd og mer innsikt i meg selv.

Siden 1. juli 2021 har jeg tilbudt guidet online meditasjon jevnlig, på fast tidspunkt. Du kan komme, uten eller med erfaring fra meditasjon tidligere. De som deltar kommer tilbake, igjen og igjen, og det er vel den beste tilbakemeldingen man kan få. For tiden leder jeg meditasjon hver lørdag og søndag kl 08.30-09.00 for betalende deltakere på Zoom. Lyst til å delta? Registrer deg her !
Lyst på en uforpliktende prøve? Bli med på åpen, gratis guidet meditasjon onsdager kl 17-17.30. Klikk på pop-up-vinduet, så får du link.

Meditasjon

Hva er meditasjon?

Hva er meditasjon? Det finnes nok like mange svar som utøvere. For meg handler meditasjon om å henvende seg innover, til seg selv. Å finne sitt indre pauserom, et hav av stillhet, ro, tilfredshet. Å kjenne at det er nok å v æ r e, uten å måtte bevise noe, skape resultater, eller en ytre manifestasjon av noe slag. Meditasjon kan sies å handle om å finne hjem til seg selv.

Meditasjon er en øvelse, omtrent som å øve en muskel. Jo mer du gjør det, jo “lettere” er det. Noen tror meditasjon er skummelt og er redde for hva de møter. Min egen erfaring er at du ikke får opp mer enn du er rede til å se og kjenne på. For ja, når sinnet stilnes, gjør vi oss mer tilgjengelige for vår egen underbevissthet. Da kan det komme opp lagrede minner og følelser. Det kan også komme knakende gode idéer! Og du kan få en plutselig tanke som gir deg innsikt og dypere forståelse av noe du står i for tiden.

Som med all trening blir også meditasjon lettere hvis du gjør det ofte. Kroppen og hjernen har det lettere med alt vi gjør fast, som en rutine. Setter du av 5 minutter hver morgen, er det en kjempefin start.
 

Ta kontakt for en gratis 20 minutters online samtale!
Bli med og mediter sammen!

Last ned appen Zoom hvis du har lyst til å være med på guidet meditasjon online og i gruppe. Zoom er gratis og lett å installere. Du finner informasjon om meditasjon på onsdager kl 17-17.30 flere steder på denne nettsiden. Registrer deg, logg deg på litt før kl 17, og så møtes vi!

Ønsker du mer meditasjon, og etter hvert flere tilbud og aktiviteter med meg, registrerer du deg i portalen Endelig!Morgen. Det koster for tiden kr 299.-/måned. 

Tilbudene her er foruten de åpne onsdagene kl 17 - 17.30

også guidet meditasjon på lørdager og søndager kl 08.30 - 09.00.  Det vil også komme flere aktiviteter her, hvorav noe vil få en egen pris, noe inkludert i månedsprisen.

Pris: meditasjonen på onsdager er gratis. Deretter kr 299 i måneden, for medlemskap i Endelig!Morgens portal. 

 

Hjertelig velkommen!
 

bottom of page