top of page
  • Facebook
  • Instagram

Om meg

Hva er meningen med livet? Finnes Gud? Hvem er jeg? Slike store spørsmål har opptatt meg helt siden tenårene. Jeg har aldri vært redd for å stille spørsmål, og det var kanskje en årsak til at jeg ble journalist. I dag er jeg fremdeles opptatt av indre vekst og det åndelige, og nå også andres selvutvikling. Jeg arbeider både en til en med klienter og leder grupper som søker høyere bevissthet om livet, på ulike måter.

Men alt er ikke de store spørsmål. Livet er også veldig konkret. Jeg var svært lykkelig gift i 30 år. Dessverre fikk vi ikke barn - og det var min store sorg. Flere år etter at det var et faktum at jeg er ufrivillig barnløs var jeg med på å starte Norges første sorggruppe for ufrivillig barnløse. Nå leder jeg slike grupper selv, i samarbeid med foreningen Ønskebarn. De langt fleste opplever at det blir lettere å være dem etter å ha deltatt i sorggruppe. Det som hjalp meg, ønsker jeg å bibringe andre.

I 2021 døde min mann en naturlig død etter et begivenhetsrikt, fullt liv. Min livsvei forsetter med sorg, smerte, savn, endrede roller og livsbetingelser, men også stor takknemlighet, og nye muligheter. Jeg syns en rik livserfaring er et gode, og at utfordringen er å la livet strømme igjennom en, og ikke fastne et sted der det ikke er godt å være. Jeg har jobbet mye med "indre arbeid", løst opp i gamle traumer og knuter, med ulik profesjonell hjelp. I dag har jeg landet godt i meg selv med dette. Jeg føler meg som en klok kone og har stor glede av å bistå andre i å blomstre i deres livsutfoldelse. 

Fotograf: Ingar Sørensen

Om Julie

Jeg har med bakgrunn som journalist i både aviser, radio, TV og på nett solid bakgrunn for å stille gode spørsmål og for å holde “den røde tråden” i en samtale. På en tillitvekkende, lett og entusiastisk måte får jeg klienter og gruppedeltakere interessert og engasjert i det som er tema, enten det er meditasjon, esoterisk lære eller sorgarbeid for ufrivillig barnløse.

I virket som Magdalenaenergi-utøver skaper jeg en trygg og vennlig atmosfære, der klienten får rom til å være seg, akkurat slik livet er den dagen.

Jeg brenner for at andre skal få verktøy, kunnskap og innsikt til å bevege seg videre, vokse og utvikle seg. Det er viktig for meg å vise andre respekt, vise klokskap og dele av min rike livserfaring. Jeg er ikke medisinsk utdannet, ikke terapeut, men et hjertevarmt medmenneske som gjerne byr på meg selv i møte med andre.

Kort CV
• Født i Oslo 1958, bosatt samme sted. Gift 1991, enke 2021. Utstrakt internasjonal reisevirksomhet. Flytende i engelsk språk.
• Cand. philol med hovedfag i teatervitenskap UiO 2001, og cand mag med statsvitenskap mellomfag (1979) og idéhistorie grunnfag (1999).
• Journalist fra 1980 i Morgenbladet, Norges Handels- og Sjøfartstidende, NRK radio og TV, redaktør for www.scenekunst.no
• Meditasjonspraksis fra 1984, Transcendental Meditasjon 1990
• Medhjelper på selvutviklingskurset People in Focus 1984-1989, kjent med reiki (nivå 3), arketype-arbeid, ennegrammet, stillhetsretreat
• Åndelig "hjem"/ståsted hos den opplyste esoteriske mesteren HH Sai Maa fra 2014. "Intern" hos Sai Maa 2014 og 2015.  Sertifisert Magdalena Energy Practitioner 2017. Sertifisert Awakened Life Teacher 2018, se www.awakenedlife.love
Representerer Sai Maa i Skandinavia, søk gruppen Sai Maa Scandinavia på facebook

Hos meg får du

Presise spørsmål som kan bringe deg videre 

En interessert lytter

En trygg og vennlig ramme rundt møtet

Livserfaring

Lekenhet

"Jeg kan anbefale meditasjonene på det varmeste. Gir meg en fin og rolig start på dagen hvor jeg lander godt i meg selv sånn at jeg står støtt gjennom dagens ulike gjøremål samtidig som det åpner noen dører til andre sider av meg. Love it."

Mona Olsen

"Gjennom samtaler med Julie, veiledning og online meditering, har jeg opplevd en kontakt med en energi jeg ikke tidligere visste eksisterte"

Ida Marie Ryan

bottom of page